Rob de Zwart en Rolf Handofsky
Altijd klaar voor morgen

Wat Adfocom bijna 30 jaar geleden toevoegde, voegt het nog steeds toe voor haar klanten in groot- en klein-MKB: kennis en slimme oplossingen. Technologische ontwikkelingen verrassen ons nooit. Sterker nog: we zijn er specialist in, zodra ze beschikbaar zijn. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten altijd klaar zijn voor morgen.

Als kantoorautomatiseerder zijn we breed in onze dienstverlening. Tegelijk zorgen we in elk segment voor specifieke expertise. Daardoor kunnen we niet alleen veel typen opdrachtgevers van dienst zijn. We kunnen hen goed van dienst zijn. Of het nu gaat om slimme VoIP-oplossingen met Swyx, werken in de cloud of werken met een ERP-systeem als Microsoft Dynamics NAV.

Onze opdrachtgevers bevinden zich voor een groot deel in Nederland, met name in de Randstad. Maar ook buiten de grenzen wordt de expertise van Adfocom gevraagd. In de sectoren sierteelt, handel en verhuur zijn we veelgevraagd vanwege onze diepgaande kennis van de marktspecifieke bedrijfsprocessen.

Ongetwijfeld kunnen we ook in uw organisatie veel toevoegen. Misschien kunnen we uw bedrijfsprocessen efficiënter maken. Of veiliger. We helpen u hoe dan ook graag klaar te zijn voor morgen. Wat ons betreft maken we een afspraak om kennis te maken.

Neem contact op