Altijd klaar voor morgen

Wat Adfocom bijna 35 jaar geleden toevoegde, voegt het nog steeds toe voor haar klanten in groot- en klein-MKB: kennis en slimme oplossingen. Technologische ontwikkelingen verrassen ons nooit. Sterker nog: we zijn er specialist in, zodra ze beschikbaar zijn. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten altijd klaar zijn voor morgen.

Wim van der Werf staat aan het hoofd van het gedreven team met ruim 40 medewerkers. Een groep met ambitieuze, gemotiveerde collega’s die veel kennis en ervaring hebben. Wij zijn een platte organisatie waarbij ontwikkeling centraal staat. Persoonlijke ontwikkeling met extra training of coaching, maar vooral de ontwikkeling en de tijd om te experimenteren met nieuwe technieken en producten. Wij verrassen onze klanten graag met nieuwe functies die een toegevoegde waarde hebben.

Als kantoorautomatiseerder zijn we breed in onze dienstverlening. Tegelijk zorgen we in elk segment voor specifieke expertise. Daardoor kunnen we niet alleen veel typen opdrachtgevers van dienst zijn. We kunnen hen goed van dienst zijn. Of het nu gaat om slimme VoIP-oplossingen met Swyx, werken in de cloud of werken met een ERP-systeem als Microsoft Dynamics NAV.

Onze opdrachtgevers bevinden zich voor een groot deel in Nederland, met name in de Randstad. Maar ook buiten de grenzen wordt de expertise van Adfocom gevraagd. In de sectoren sierteelt, handel en verhuur zijn we veelgevraagd vanwege onze diepgaande kennis van de marktspecifieke bedrijfsprocessen.

Maak een afspraak

Ongetwijfeld kunnen we ook in uw organisatie veel toevoegen. Misschien kunnen we uw bedrijfsprocessen efficiënter maken. Of veiliger. We helpen u hoe dan ook graag klaar te zijn voor morgen. Wat ons betreft maken we een afspraak om kennis te maken.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266