Neem contact opCloud services

Ontdek de kracht van Microsoft Power BI

Business Intelligence (BI) helpt u met het omzetten van ruwe data uit verschillende bestanden naar waardevolle informatie. Zo kan een goed inzicht worden verkregen in bijvoorbeeld klanttevredenheid, responsetijden of campagneresultaten.

Microsoft heeft met Power BI een veelzijdig stuk gereedschap afgeleverd waarmee rapportages en dasboards kunnen worden gecreëerd. U kunt hiermeer op eenvoudige wijze zelf voorzien in de eigen (of afdelings-) informatiebehoefte.

Power BI is flexibiliteit

Met ruim 120 connectoren om de benodigde informatie te halen uit de diverse systemen, gecombineerd met de laagdrempeligheid om te starten maakt het een onmisbare oplossing voor iedere omgeving. Dit alles geleverd vanuit de cloud en daarvoor oproepbaar via iedere browser en op elke mobiel of tablet.

We zien in één oogopslag hoe er wordt gepresteerd en waarop kan worden bijgestuurd!

Mocht u al een Business Intelligence oplossing hebben die gebruik maakt van een ‘kubus’ of ‘datawarehouse’, PowerBI kan daar prima mee koppelen. Binnen enkele uren heeft u uw eigen dashboard gecreëerd. Direct beschikbaar, voor iedereen, op ieder apparaat en op elk moment.

Onze eigen servicedesk als voorbeeld. Welke informatie combineren wij om daar een duidelijk beeld te krijgen?

Resource informatie – inzetbare uren o.b.v. informatie uit de planning.

Telefonie informatie – Gespreks- en wachtrij informatie

Melding informatie – Zowel open als gesloten tickets geven informatie m.b.t. de geleverde oplossing en de daarvoor benodigde tijd

Contract informatie – Gespreks- Wat is het beoogde doel? Denk aan o.a. de SLA.

Maak een afspraak

Wij helpen u graag op weg en bieden een introductietraining waarin u leert om op basis van Exceldata interactieve rapportages en realtime dashboards te maken.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266