Hardware – De expertise krijgt u erbij

De kwaliteit van de hardware waar uw ICT op draait, is beslissend voor het plezier dat u er aan beleeft. Daarom levert Adfocom u een uitgekiend assortiment hardware, waar u op kunt rekenen.

A-merken + onze kennis
Wij werken uitsluitend met A-merken, waaronder Dell, HP, Cisco, Symantec en Swyx. Van elk product weten we van de hoed en de rand. We zijn niet tevreden als we geen specialist zijn in de hardware die we bij onze klanten installeren. Dat heeft als voordeel dat Adfocom u nauwgezet en passend kan adviseren welke hardware het beste bij uw situatie past. U koopt een printer, laptop of pc, u krijgt er de kennis en expertise bij. De leveranciers van onze A-merken werken graag met ons samen. We kunnen altijd terugvallen op hun ondersteuning en aanvullende expertise. Zo bent u verzekerd van de beste producten en service.

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266