Software op maatNeem contact op

Klantspecifieke oplossingen

Uitgangspunt tijdens onze implementaties is om zoveel mogelijk bij de standaard functionaliteit te blijven. Maar soms vragen uw bedrijfsprocessen om meer dan een standaardoplossing. Onze specialisten beschikken over de juiste technische kennis om dergelijke klantspecifieke wensen te realiseren. Naast levering en implementatie van standaard software, ontwerpen wij op basis van klantspecificaties software applicaties. Dat vereist nauwe betrokkenheid  en samenwerking met u om de nieuwe toepassing naadloos op uw bedrijfsprocessen aan te laten sluiten.

Kant-en-klaar of specifiek
Adfocom Software heeft faam verworven met het ontwikkelen van klantspecifieke software. Daarnaast bieden we ook kant-en-klare oplossing voor groothandelsbedrijven in de sierteelt. Onze specifieke Greenline add-on beschikt over de juiste functionaliteit voor deze branche. Een uitstekende oplossing die nauw aansluit op uw manier van werken.

Webshop
Om tevens online te kunnen communiceren met uw klanten hebben we onze eigen webshop voor Dynamics NAV/Dynamics Business Central ontwikkeld. Deze webshop stelt gebruikers in staat om direct orders te plaatsen of inzicht te krijgen in voorraden. Creëer een extra verkoopkanaal en onze webshop zorgt ervoor dat orders zoveel mogelijk automatisch worden afgehandeld.

Een greep uit onze expertise in Software ontwikkelingen en toepassingen (standaard of uitgewerkt tot maatwerk):

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft SQL server

.Net (Core)

ColdFusion / Lucee

Front-end web ontwikkelwerk (o.a. Javascript, html, css, jquery)

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266