Systeem en netwerkbeheerNeem contact op

De basis van uw bedrijf

Automatisering is niet meer weg te denken uit uw bedrijf. Netwerken worden steeds complexer en de techniek ontwikkelt zich razendsnel. Een betrouwbaar netwerk en professioneel systeembeheer zijn daarom van cruciaal belang.

Neem contact op

Abonnement op systeembeheer
Adfocom biedt systeembeheer op abonnementsbasis, waarbij u naar eigen behoefte een abonnement kunt afsluiten, zowel voor systeembeheer als voor preventief onderhoud van uw netwerk op reguliere basis. Zo zorgt u voor een betrouwbaar netwerk en efficiënt georganiseerd systeembeheer. U voorkomt de kans op downtime van de technische apparatuur, zonder onnodig te investeren in een eigen systeembeheerder.

Wij leiden uw systeembeheerder op

Wilt u toch uw eigen systeembeheerder inzetten? Onze professionals leiden uw (beginnende) systeembeheerder graag op. Binnen de tijdsduur van het afgesloten abonnement wordt uw systeembeheerder stapsgewijs opgeleid om uiteindelijk het beheer zelfstandig over te nemen. Op die manier heeft u de expertise zelf in huis, zonder de back-up van onze professionals te verliezen.

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Systeembeheerder op vakantie?
Geen zorgen, Adfocom is Totally InControl!

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266