Server virtualisatieNeem contact op

Server virtualisatie – Flexibiliteit in uw ICT

Flexibiliteit is net zo belangrijk als betrouwbaarheid en veiligheid, als het gaat om uw kantoorautomatisering. Adfocom realiseert dat onder andere met server virtualisatie. Een virtuele server maakt het mogelijk hardware optimaal te benutten en applicaties en data aan te bieden met een verhoogde beschikbaarheid. Deze techniek zorgt ervoor dat de gebruiker meerdere servers krijgt aangeboden. Die servers functioneren onafhankelijk van elkaar en zijn ook hardware onafhankelijk. Die onafhankelijkheid geeft veel flexibiliteit: het is mogelijk de servers eenvoudig te verplaatsen of te kopiëren naar andere geschikte fysieke servers. Het is niet nodig dat de servers uit dezelfde hardware zijn opgebouwd.

Server virtualisatie

De voordelen van een virtuele server

Een virtuele server is hardware onafhankelijk.

Bij hardware problemen kan er gemakkelijk overgeschakeld worden naar een andere fysieke server.

Nieuwe virtuele servers kunnen gemakkelijk naast de bestaande omgeving opgezet worden.

Testomgevingen zijn in een handomdraai te realiseren.

Uitbreiden en onderhouden van de hardware kan plaatsvinden zonder downtime.

Kostenbesparing door het optimaal benutten van de hardware.

Maak een afspraak

Wilt u concreet weten wat server virtualisatie in uw organisatie kan toevoegen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij komen het u graag vertellen.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266