Neem contact opVirtuele werkplek

Virtuele werkplek – Beter presteren dánkzij ICT

Werken vanuit verschillende platforms zoals Google apps for Work of Microsoft Office. Vanaf het strand in Thailand e-mails beantwoorden. Op kantoor een document verder bewerken dat u thuis op uw tablet hebt aangemaakt. Het zijn een paar van de vele voordelen van een virtuele werkplek. Adfocom is expert in het realiseren van virtuele werkplekken in uw organisatie.

Overzichtelijk en flexibel
Met een virtuele werkplek kri­jgt u veel mogelijkheden en voorkomt u veel ongemak en inefficiëntie. Vanaf één server kunt u per medewerker of afdeling de desktop inrichten met de juiste applicaties, het beheer ervan op afstand uitvoeren en bovendien de benodigde hardware per werkplek beperken tot een minimum. Zo voorkomt u wildgroei van applicaties op stand-alone werkplekken, die vaak zorgen voor traag opstartende systemen en vastlopende bedrijfsapplicaties.

Voor uw medewerkers is een virtuele werkplek ideaal. Vanaf elk apparaat en vanaf elke locatie kunnen zij inloggen op hun werkplek, als zij beschikken over een internetverbinding. Met een virtuele werkplek van Adfocom is uw organisatie flexibeler en presteert uw team beter. Niet meer ondanks, maar dankzij ICT.

Overstappen naar virtuele werkplekken vraagt om experts die uw ICT-omgeving zorgvuldig in kaart brengen en verder kijken dan apparaten en kabels. Bij Adfocom vindt u zulke experts. Wij helpen u graag bij de migratie naar en inrichting van virtuele werkplekken. Wat ons betreft maken we een afspraak voor een eerste gesprek.

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266