MonitoringNeem contact op

Altijd stabiel en veilig werken

Het is het schrikbeeld van elke ondernemer: de dag dat de ICT faalt. Adfocom helpt u graag die dag te voorkomen met Adfocom remote-monitoring. Door uw ICT-omgeving 24/7 op afstand proactief te monitoren kunnen wij problemen tijdig signaleren en oplossen.

“Een continue performance- en gezondheidscheck van uw complete ICT-omgeving”

Continuïteit

Adfocom remote-monitoring geeft u inzicht in de status van uw ICT-processen en waarborgt de continuïteit. Wij controleren en bewaken continue al uw hardware, servers, services, werkstations en randapparatuur op stabiliteit, capaciteit en performance en controleren op onderhuidse foutmeldingen. In combinatie met preventief onderhoud kunnen wij hierdoor snel en adequaat handelen waardoor o.a. het verlies van data, productiviteitsverlies, hoge herstel- of vervangingskosten en financiële schade worden voorkomen.

Remote Monitoring uitgevoerd op het scherm

Gezonde ICT

Wij zorgen ervoor dat onverwachte storingen geen invloed kunnen hebben op de werking en bereikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties door meerdere lagen in te bouwen die voldoende redundantie bieden. Ook zorgen wij ervoor dat uw antivirus software juist functioneert en steeds wordt voorzien van de laatste beveiligingsupdates.

De kans op ICT-gerelateerde complicaties wordt door de proactieve monitoring van Adfocom sterk gereduceerd. Dat resulteert in een gezonde ICT-omgeving, die u alle ruimte geeft om te ondernemen.

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266