Business Central WebshopNeem contact op

Webshop voor Dynamics NAV / Business Central

Steeds meer bedrijven bieden hun producten online aan. Enerzijds omdat klanten dat verwachten, anderzijds omdat dit bijdraagt aan de efficiency van de processen. Telefonisch een order aannemen en in een systeem vastleggen, kost nu eenmaal veel meer tijd dan wanneer een weborder automatisch een verkooporder wordt in Dynamics NAV/Business Central.

Makkelijk voor u en uw klanten

Adfocom heeft een webshop ontwikkeld die volledig geïntegreerd is met Dynamics NAV / Business Central. Niet alleen voor uw klanten moet het bestellen eenvoudig zijn, ook voor de medewerkers moet de shop makkelijk te beheren zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen omdat grotendeels vanuit Dynamics NAV / Business Central te doen. De integratie tussen ERP en Shop zorgt ervoor dat gebruikers vanuit een vertrouwde omgeving bepalen wat wel en niet op de shop komt te staan. Zie ook Dynamics NAV / Business Central portal.

Up-to date

Voor uw klanten is het belangrijk dat de webshop up-to date is. Zijn de aantallen artikelen daadwerkelijk wel op voorraad, kan er worden uitgeleverd? Kloppen de prijzen? Uw webshop is een extra verkoopkanaal en daar gelden dezelfde klantafspraken als verkopen via de traditionelere kanalen. Wij houden bij de realisatie van uw webshop rekening met klantafspraken over prijzen, productassortiment en kortingen.

Vormgeving

Uw klanten willen op een makkelijke manier hun orders kunnen verwerken. Dat betekent dat het aanbod en de wijze waarop dat gepresenteerd wordt, belangrijk is. Daarom besteden we veel aandacht aan de “look & feel” van de webshop.

Maak een afspraak

Meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266