Werken bij Adfocom

Met onze informele werksfeer, duidelijke afspraken over werkzaken en persoonlijke invulling van de relatie met onze medewerkers zijn wij al ruim 35 jaar een prettige werkgever in de automatisering.
Belangrijk vinden wij dat onze medewerkers zich binnen ons bedrijf thuis voelen. Plezier in het werk is voor ons een belangrijke factor.
Wij hechten er daarnaast veel waarde aan dat onze medewerkers zichzelf binnen ons bedrijf verder kunnen ontwikkelen.

Pas jij binnen onze no-nonsense mentaliteit, ga je doeltreffend te werk en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wellicht hebben wij een leuke vacature voor jou!

Stage lopen bij Adfocom?

Ben je scholier of student en op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek of afstudeerproject? Adfocom biedt je volop mogelijkheden. Je kunt bij ons stage lopen op mbo (BOL)- , hbo- of wo-niveau. De duur van een stage varieert van een paar weken tot een jaar.
En vind je het leuk bij ons, dan kun je na afloop van je stage solliciteren op openstaande vacatures. Het voordeel is dat je dan al ervaring bij ons hebt.

We hebben momenteel ruimte voor stagiaires in de volgende richtingen

  • Systeembeheer
  • Bedrijfskunde / Consultancy / Business Consultant
  • Verkoop / Marketing / Account manager
  • Software ontwikkeling (HBO)

Is je interesse gewekt? Stuur je sollicitatie met uitgebreide CV naar onze afdeling HR, ter attentie van Mw. K. Schalkwijk. Dit kan bij voorkeur per e-mail op [email protected].

Kom ons team versterken!

Zit er geen vacature voor je tussen? Geen probleem! Wij staan altijd open voor enthousiastelingen die verstand hebben van hun vak.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266