ConsultancyNeem contact op

De kracht van kennis en ervaring

De automatisering binnen uw organisatie stelt u voor tal van vragen. Onze business consultants helpen u aan de juiste antwoorden. Zij hebben kennis. Veel kennis. Van automatisering, van de markt en van businessprocessen. Daarnaast hebben zij een schat aan ervaring.

Breed inzetbare experts

De consultants van Adfocom kunnen u op allerlei manieren van dienst zijn. Onze Business consultants kunnen direct koppelingen maken met klantenwensen en klantenbehoeftes en ingezet worden voor het uitbrengen van adviezen, het opstellen van rapporten en het deelnemen in werk- en projectroepen. Zij staan u graag terzijde op het gebied van pakketselectie en integratie in bestaande omgevingen en website- en webshop ontwikkeling. Op het gebeid van ERP leveren wij voor een drietal markten standaard oplossingen: Sierteelt, Verhuur en Handel. Door de kennis die we hebben opgedaan bij de implementaties van de software in deze markten zijn we in staat om onze oplossingen efficiënt te laten aansluiten op de wensen van uw organisatie.

consultancy

Schakel onze technische consultants in voor onder andere advies en rapportage trajecten en het opzetten en uitvoeren van projecten. Zij kunnen uw organisatie ondersteunen bij het inrichten en onderhouden van netwerkomgevingen, de standaardisatie van infrastructuren, het opzetten en beveiligen van communicatiestructuren en het uitvoeren van complete migratietrajecten. Oplossingsgericht toewerken naar functionele bedrijfsoplossingen, dat is waar het om draait. Onze consultants zijn experts in hun vakgebied en hebben een no-nonsense mentaliteit.

Maak een afspraak

U bent gebaat bij automatisering die berekend is op veranderende bedrijfsdoelstellingen. Onze consultants helpen u graag dat te bereiken. Wilt u kennismaken met een van onze consultants?

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266