BeveiligingNeem contact op

Beveiliging – Zeker van uw zaak

Uw ICT-omgeving bevat nagenoeg alle informatie van de organisatie. Van strikt vertrouwelijke informatie tot belangrijke data voor dagelijkse processen. Van personeelsdossiers en jaarcijfers tot mailbestanden en inkoopovereenkomsten. Dat vraagt om de beste beveiliging. Daar zorgt Adfocom voor.

Alles veilig
Wij leveren beveiliging op alle soorten niveaus. Van wachtwoorden voor Wi-Fi verbindingen, anti-virusprogramma’s en mailbeveiliging tot documentmanagement (waar bewaart u wat) en de manier waarop uw automatisering wordt ingericht. Specialistisch werk, waar de professionals van Adfocom graag mee aan de slag gaan voor u.

Professionele computer beveiliging door Adfocom

Het voordeel van beveiliging van uw ICT door Adfocom is niet alleen dat uw data veilig zijn, u heeft er ook geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat alle beveiligingssoftware up-to-date blijft en monitoren zorgvuldig de status van alle beveiligingsprocessen.

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266