Bellen over het internet

Hosted VoIP

Slim besparen met een online telefooncentrale

Efficiëntie. Dat is in één woord wat Hosted VoIP u oplevert. Met Hosted VoIP heeft u geen telefonie oplossing op locatie meer nodig. Deze staat namelijk in het Adfocom datacenter. De capaciteit van de telefonie is aan te passen aan de behoefte. Het beheer besteed u uit aan Adfocom. Wanneer u zelf ook beheer wenst te doen gebeurt dit via het online beheerder portaal. Een browser is voldoende.

Neem contact op

De voordelen van Hosted VoIP

Adfocom onderhoudt en configureert de telefonie omgeving; daar heeft u dus geen omkijken naar;

Uw telefoontoestellen of meegeleverde soft phone melden zichzelf aan via de bestaande internet verbinding;

Waar u zich ook bevind. Iedereen meld zich transparant aan op de centrale omgeving. Zo is iedereen voorzien van dezelfde faciliteiten.

Geen onderhoudskosten

De uitbreidings mogelijkheden zijn onbeperkt;

Het tarief is een vast laag bedrag per gebruiker van het systeem per maand;

onderlinge gesprekken zijn gratis, ook voor medewerkers op verschillende vestigingen en locaties in binnen- en buitenland. Dat geldt ook voor de medewerkers die thuis werken.

Gesprekken vinden plaats tegen het scherpste tarief van Nederland!

Adfocom is expert in Hosted VoIP. We passen niet alleen professionele standaardoplossingen toe, we blijven met VoIP innoveren en nieuwe wegen zoeken, onder andere met Swyx. Om nog efficiëntere oplossingen voor uw bedrijf te realiseren.

Bel of mail ons als u meer wilt weten over Hosted VoIP van Adfocom. Wij helpen ook u graag aan deze kostenvriendelijke, innovatieve oplossing.
VoIP scan?

Tevreden klanten