Hosted VoIPZakelijke telefoon centrale, flexibel en efficientNeem contact op

Slim besparen met een online telefooncentrale

Hosted VoIP is hét alternatief voor de zakelijke telefooncentrale en maakt gebruik van het IP-netwerk. Niet langer een telefooncentrale op locatie, maar werken vanuit het bestaande computernetwerk en de internetverbinding.  De capaciteit van de telefonie is eenvoudig op en af te schalen, efficiëntie en flexibiliteit staan centraal. De online centrale wordt beheerd in het Adfocom datacenter met goede beveiliging en up to date software. Wanneer u zelf het beheer wenst te doen dan gebeurt dit via het online beheerders portaal.

Neem contact op

De voordelen van Hosted VoIP

Adfocom onderhoudt en configureert de telefonie omgeving, daar heeft u dus geen omkijken naar;

Uw telefoontoestellen of meegeleverde softphones melden zichzelf aan via de bestaande internet verbinding;

Waar men zich ook bevindt, iedereen meldt zich transparant aan op de centrale omgeving. Zo is iedereen voorzien van dezelfde faciliteiten;

Geen onderhoudskosten;

De uitbreidingsmogelijkheden zijn onbeperkt;

Wij berekenen een vast laag bedrag per gebruiker per maand;

Onderlinge gesprekken zijn gratis, ook voor medewerkers op andere vestigingen en locaties in binnen- en buitenland. Dat geldt ook voor de medewerkers die thuis werken;

Gesprekken vinden plaats tegen het scherpste tarief van Nederland!

Maak een afspraak

Adfocom is expert in Hosted VoIP. We passen niet alleen professionele standaardoplossingen toe, we blijven met VoIP innoveren en nieuwe wegen zoeken, onder andere met Swyx. Altijd bezig om nog efficiëntere oplossingen voor uw bedrijf te realiseren.

Wilt u meer weten over Hosted VoIP van Adfocom. Wij helpen ook u graag aan deze kostenvriendelijke, innovatieve oplossing.

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266

    Tevreden klanten die u voorgingen:

    Partners van Adfocom