Adfocom WifiNeem contact op

Wifi gewaarborgd

Met stabiele wifi kunt u altijd en overal werken. Helaas is geen enkel gebouw hetzelfde. Dikke muren, stellages in het magazijn en goed geïsoleerde vloeren kunnen het wifi signaal deels tegenhouden. Om te zorgen dat de verbinding, ook in probleem zones, naar behoeven functioneert komen wij graag langs voor een site seeing. Tactisch geplaatste accespoints gaan het bereik en de betrouwbaarheid van het netwerk vergroten. Onze specialisten kijken wat nodig is zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Wifi – site seeing

Voor de ‘site seeing’ komen wij langs op locatie. Op basis van zicht en verwachting doen wij een prognose van een benodigd aantal accespoints. Wellicht is een kleine spectrum/ verstoringsmeting nodig om te zien of er bijvoorbeeld machines actief zijn die het wifi signaal kunnen verstoren. Wij maken de offerte op basis van de site seeing. Maak een afspraak met een van onze specialisten en ga samen opzoek naar de verbeterpunten binnen uw netwerk.

Meten is weten

Voordat de installatie van de accespoints plaatsvind komen wij langs voor de site survey. Met behulp van apparatuur meten wij het wifi signaal door het hele gebouw of terein. Soms zijn kleine aanpassingen nodig, maar dan weten wij wel zeker dat de oplossing werkt. Wanneer u de indeling van het kantoor of magazijn veranderd, verdiend het advies een site survey te laten plaatsvinden. Zo blijft u gegarandeerd van optimale wifi.

Maak een afspraak

Wilt u het bereik van u wifi netwerk waarborgen? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266