Totally in controlNeem contact op

Totally in Control – Uw netwerk onder controle

Swyx Marktleider IP telefonie

Uw netwerk vraagt dagelijks om de scherpe en professionele blik van een expert. Maar misschien past een zelfstandige IT-afdeling niet in uw organisatie of is uw bedrijf er eenvoudigweg niet groot genoeg voor. Adfocom heeft daar een uitstekende oplossing voor: Adfocom Totally InControl. U kunt intussen al uw aandacht en energie richten op uw kernactiviteiten en het behalen van uw doelstellingen. Aarzel daarom niet, maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag prettiger ondernemen met Adfocom Totally InControl.

Afspraak maken?

Standaard in het pakket

Windows updates

Antivirus

Toegang tot klantenportaal

Preventief beheer

Rapportage

Helpdesk support

Back-up controles

Vaste prijs per werkplek

Remote monitoring

Response helpdesk

Beheer op afstand

Adfocom Totally InControl biedt u voor een vaste prijs per maand alle voordelen van een interne IT-afdeling voor een fractie van uw huidige kosten. Door te monitoren en adequaat en preventief te handelen reduceren wij de kans op falen van uw bedrijfsnetwerk. Alle aspecten van uw netwerk zijn onder controle. Dankzij de hedendaagse moderne technieken zijn wij uitstekend in staat uw bedrijfsautomatisering op afstand te monitoren en te beheren.
Daarnaast bieden wij bedrijven die gebruik maken van een door ons geleverde VoIP-centrale het pakket VoIP InControl aan.

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266