Business Central PortalNeem contact op

Dynamics NAV/Business Central Portal

Effectief communiceren en samenwerken met klanten of medewerkers

Een webportal is bedoeld om informatie uit te wisselen met klanten, distributeurs, leveranciers of collega’s en processen efficiënter aan te sturen. Een interactieve webomgeving waarmee u uw bedrijfsprocessen kunt ondersteunen of uitbreiden via het internet. Adfocom Software is gespecialiseerd in het bouwen van webportals in combinatie met Microsoft Dynamics NAV / Business Central.

Effectief communiceren en samenwerken via de Dynamics NAV Portal

De lat ligt hoog

Uw online diensten moeten beschikbaar en bereikbaar zijn voor alle personen en organisaties waarmee u effectief wil communiceren. Daarom leggen wij de lat hoog als het gaat om een goed geïntegreerde webportal. De mogelijkheden die wij bieden zijn zeer breed. Wij hebben tal van portal toepassingen succesvol geleverd aan een breed scala van tevreden klanten. Onze webportals voldoen aan de algemene standaard en worden altijd en overal ondersteund door de gangbare webbrowsers.

Gebruiksvriendelijk

Standaard portal software zorgt ervoor dat gegevens worden uitgewisseld of dat processen in gang worden gezet. Aan iedere specifieke wens of gedachte kunnen wij invulling geven. Wij inventariseren de wensen van de klant en vertalen die naar een gebruiksvriendelijke interface. Met de nieuwste technieken zorgen we voor een optimale gebruikerservaring.

Maak een afspraak

Meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266