Data storageNeem contact op

Behoud van uw data

Het niet beschikbaar zijn van data of -nog rampzaliger- het verlies van data is jaarlijks een onderschatte kostenpost van vele bedrijven. Adfocom helpt u die scenario’s te voorkomen. Wij zorgen voor een veilige, betrouwbare data storage. Zo blijven uw data beschikbaar voor u, ook al krijgt u te maken met onvoorziene situaties of schadelijke impact in uw ICT-omgeving. Data storage is professioneel maatwerk. Neem daarom gerust contact met ons op voor een uitgebreid advies. Wij nemen graag de tijd om met u te kijken welke oplossing het beste past bij de aard en eisen van uw organisatie.

Adfocom storage mogelijkheden:

Attached Storage (DAS), ideaal als u data op één locatie wilt delen.

Network Attached Storage (NAS), een platform-onafhankelijke oplossing voor uw hele organisatie.

Storage Area Network (SAN), externe storagecapaciteit in het Adfocom datacenter.

Wij bieden data storage op verschillende niveaus

Redundantie: op locatie, met indien gewenst een gesynchroniseerde uitwijklocatie op één van uw vestigingen of in het Adfocom datacenter.

Performance: afgestemd op uw behoefte qua kantoorautomatisering en archivering maar ook high performance voor transactieverwerkende systemen zoals ERP.

Disaster recovery: na iedere denkbare calamiteit kunt u terug naar de situatie van vlak voor het incident door middel van online back-ups.

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266