Project managementNeem contact op

Project management – een kwestie van de juiste aanpak

ICT projecten zijn voor veel organisaties spannend. Zowel het proces als het resultaat hangen af van de juiste aanpak en begeleiding. Adfocom is ervaren in ICT projecten. Onze projectmanagers zorgen ervoor dat uw project overzichtelijk en succesvol verloopt en binnen de gestelde budgetten blijft. Het is dus niet alleen een kwestie van aanpakken. Het gaat vooral om góed aanpakken.

Onze aanpak
Projectmanagement vatten wij op zoals het bedoeld is: u heeft geen omkijken naar het project. Daar zorgen onze projectmanagers voor. Ze doen dat onder andere door:

de bestaande situatie te analyseren en de gewenste situatie te definiëren;

een plan van aanpak op te stellen met bijbehorende projectplanning;

de implementatie, installatie en configuratie professioneel te begeleiden;

de voortgang op regelmatige basis te evalueren;

het project zorgvuldig op te leveren en over te dragen;

zorg te dragen voor een goede netwerkinstallatie en implementatie;

de migratietrajecten vakkundig uit te (laten) voeren;

de beveiliging goed te regelen.

Project management biedt u als klant een optimaal resultaat door planmatige aanpak waarbij uzelf uw handen vrijhoudt. De project manager is uw vaste aanspreekpunt voor alles wat met uw project te maken heeft. Wat ons betreft hoeft u zich vanaf nu geen zorgen meer te maken om een ICT-project, van welke aard of omvang dan ook. Laat het gerust aan ons over.

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266