Easy Security voor NAVNeem contact op

Makkelijk rechten toekennen en beveiligen

Easy Security is een uitbreiding op de bestaande mogelijkheden van Dynamics NAV / Business Central en zorgt dat de toegang tot gegevens in Dynamics NAV / Business Central eenvoudig en consistent georganiseerd kunnen worden. Dat neemt de applicatiebeheerder veel werk uit handen. Het toevoegen van gebruikers met benodigde rechten gaat snel en vergt veel minder werk; het wijzigen van rechten zit onder een knop.

Een van de voordelen van Easy Security is dat u ad hoc de rechtenstructuren kunt aanpassen. U kunt dus op basis van voortschrijdend inzicht en van wat op dat moment nodig is rechten toekennen aan gebruikers, zonder het risico te lopen dat opnieuw begonnen moet worden.

Easy Security voor Dynamics NAV

Maak een afspraak

Meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266