Adfocom HostingNeem contact op

Efficiënte ICT met Adfocom Hosting

Waarom zou u in huis halen wat een ander voor u heeft? Bespaar kosten, tijd, energie en mogelijke problemen en maak gebruik van Adfocom Hosting. Van antivirus software tot uw telefooncentrale, van e-mail tot anti-spamprogramma’s en servers: wij hosten het voor u. Op de manier die u van Adfocom gewend bent: veilig, betrouwbaar en met kennis van zaken. Via onze eigen innovatieve oplossingen of op basis van platforms als Office 365 en Google Apps for Work

De voordelen van Adfocom Hosting

U bent af van onderhoudskosten aan de operationele systemen.

U heeft niet meer te maken met upgrade kosten van de software.

Nagenoeg alle hostingproducten zijn compatible met alle typen operating systemen.

U weet precies waar u aan toe bent qua kosten: voor een afgesproken bedrag krijgt u wat u nodig heeft, zonder er naar om te hoeven kijken.

Vormen van Hosting

Colocatie, vanaf 1u rackspace.

Volledig zelf in te richten server op basis van Linux of Windows.

Volledig zelf in te richten werkplek op basis van Windows Terminal of Citrix Server.

Veiligheid voorop

Vanzelfsprekend staan ook bij Adfocom Hosting de veiligheid en stabiliteit van uw ICT bovenaan. Wij beschikken over hoogwaardige voorzieningen en hebben maatregelen getroffen die daaraan bijdragen: ruimte voor uw apparatuur in de moderne 19 Inch kasten welke staan opgesteld in het Adfocom datacenter met standaard fail-over internetverbindingen, backbone infrastructuur, een redundante stroom voorziening, koeling, brandbeveiliging en 24 uur toezicht.

Telefonie beveiliging

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten.
We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266