Voip-InControl
Zakelijke telefooncentrale online
Voice over IP
Neem contact op

Voordelig nationaal en internationaal bellen

Met Adfocom VoIP kunt u voordelig nationaal en internationaal bellen. In tegenstelling tot andere VoIP providers hoeft u geen creditcard betalingen te doen. Initieel schaft u een belbundel aan ter hoogte van uw geschatte belkosten. Daarna betaalt u maandelijks achteraf het daadwerkelijke verbruik. Zo simpel is het. Vraag onze verkoopafdeling naar de huidige tarieven.


Neem contact op

Voordelen van Voice over IP

u heeft niet meer voor elke telefoon een aparte lijn nodig;

geen lastig te configureren traditionele centrale;

de infrastructuur kan 100% met uw computernetwerk gecombineerd worden, de aansluiting is hetzelfde;

naast losse, traditioneel bedienbare toestellen kunt u ook uw PC of Thin-client in combinatie met een USB-toestel gebruiken als bedienpost;

via uw werkstation kunt u eenvoudig uw telefoon koppelen met een ICT- oplossing, bijvoorbeeld het tonen van een klantkaart in uw CRM, door middel van nummerherkenning, het kiezen van een nummer vanaf een website of vanuit uw bedrijfssysteem etc.

Voice over IP biedt u flexibiliteit. Uw telefooncentrale is altijd en overal vandaan bereikbaar. Door deze op een centrale plek, het hoofdkantoor of in een datacenter te plaatsen kunnen bedrijven met meerdere locaties, thuiswerkers en/of flexwerkers direct aan de slag met een bedrijfstelefoon op locatie of via een bedrijfstelefooncentrale applicatie op een Smartphone.

Zelf geeft Adfocom de voorkeur aan de VoIP oplossing van Swyx. Dat neemt echter niet weg dat wij de kennis en ervaring hebben om VoIP-oplossingen binnen jullie huidige omgeving te implementeren.

Wij maken ook gebruik van een VoIP oplossing en zijn enorm enthousiast over de ongekende technische mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. We komen u dan ook graag informeren over onze oplossing. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

Tevreden klanten die u voor gingen

Partners van Adfocom