Voice over IP (VoIP)

Voordelig nationaal en internationaal bellen

Voice over IP (of VoIP) staat voor Voice Over Internet Protocol oftewel spraak over een internetverbinding. Het is een moderne transportmethode voor telefonie. Adfocom heeft veel kennis van VoIP in huis en realiseerde inmiddels voor tal van opdrachtgevers een VoIP-centrale.

Voordelig bellen
Met Adfocom VoIP kunt u voordelig nationaal en internationaal bellen. In tegenstelling tot andere VoIP providers hoeft u geen creditcard betalingen te doen. Initieel schaft u een belbundel aan ter hoogte van uw geschatte belkosten. Daarna betaalt u maandelijks achteraf het daadwerkelijke verbruik. Zo simpel is het. Vraag onze verkoopafdeling naar de huidige tarieven.

De voordelen van VoIP

u heeft niet meer voor elke telefoon een aparte lijn nodig;

geen lastig te configureren traditionele centrale;

de infrastructuur kan 100% met uw computernetwerk gecombineerd worden, de aansluiting is hetzelfde;

naast losse, traditioneel bedienbare toestellen kunt u ook uw PC of Thin-client in combinatie met een USB-toestel gebruiken als bedienpost;

via uw werkstation kunt u eenvoudig uw telefoon koppelen met een ICT- oplossing, bijvoorbeeld het tonen van een klantkaart in uw CRM, door middel van nummerherkenning, het kiezen van een nummer vanaf een website of vanuit uw bedrijfssysteem etc.

Wij maken zelf uiteraard ook gebruik van een VoIP oplossing en zijn enorm enthousiast over de ongekende technische mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. We komen u dan ook graag informeren over onze oplossing. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

Neem contact op

Zelfs geeft Adfocom de voorkeur aan de VoIP oplossing van Swyx. Dat neemt echter niet weg dat wij de kennis en ervaring hebben om VoIP-oplossingen binnen jullie huidige omgeving te implementeren.
VoIP scan?

Onze collega is zelfs zo enthousiast over VoIP van Swyx dat hij hier een blog over schrijft. Blijf op de hoogte van de nieuwste Swyx ontwikkelingen via zijn blog Swyxoholic!

Tevreden klanten