BedrijfssoftwareNeem contact op

Dynamics 365 Business Central Greenline – De oplossing voor de sierteelt

Eén van de sectoren waar wij ons in gespecialiseerd hebben is de sierteelt. Wij kennen uw bedrijfsprocessen en uw markt van binnen en van buiten. We hebben aan een half woord genoeg om te begrijpen wat u nodig heeft om efficiënt te werken. Een totaal oplossing voor bloemen- en plantenexporteurs, gebaseerd op ’s werelds meest gebruikte ERP systeem: Microsoft Dynamics 365 Business Central – Greenline.

Greenline voor Dynamics NAV

Greenline in het kort
Dynamics 365 Business Central – Greenline is specifiek ontwikkeld voor exporteurs van Bloemen en Planten. Hiermee is een flexibele bedrijfsoplossing ontstaan met specifieke branchefunctionaliteiten, toegespitst op zowel kleine als grote ondernemingen in de sierteeltsector. Dynamics 365 Business Central – Greenline verbetert de efficiency van verschillende dagelijkse bedrijfsprocessen als:

Verkoop

Inkoop

Import

Export

Productieproces

Cross Dock

Logistiek (intern/extern)

Partijenadministratie

Greenline Webshop

Volledig geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central – Greenline bieden we ook de integrale Greenline Webshop. Deze webshopmodule wordt volledig aangestuurd vanuit het systeem. Uw klanten kunnen op aanbod zoeken, sorteren en filteren. De producten kunnen getoond worden met generieke, specifieke of partijfoto’s. De orderinvoer is eenvoudig en het aanbod kan vanuit orderhistorie en op basis van favorieten benaderd worden. In de order kunnen diverse details worden opgenomen, zoals consumentenprijzen, barcodes, etc. Bevestigingen worden direct verstuurd en zullen indien van toepassing automatisch worden doorgestuurd naar derden.

De Greenline Webshop kan uitgebreid worden met meerdere klant-voor-klant modules. Uw klant kan dus in zijn eigen vormgeving een webshop aan zijn eindklanten aanbieden.

Maak een afspraak

Meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266