InfrastructuurNeem contact op

Alleen het beste is genoeg

Uw ICT kán niet zonder een goede infrastructuur. Het is de onmisbare basis van betrouwbare automatisering. De kwaliteit van één kabel of draadloze verbinding kan van invloed zijn op de stabiliteit van het hele systeem. Daarom neemt Adfocom alleen genoegen met het beste, als het gaat om infrastructuur. Als specialist in het gehele spectrum van de infrastructuur —van fysieke bekabeling en intelligente actieve componenten tot management software— werken we uitsluitend met hoogwaardige oplossingen. Een gerust gevoel voor onze klanten.

Wilt u ook de rust van een betrouwbare infrastructuur die u niet op ongewenste momenten in de steek laat? Bel ons gerust voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Samen met de door ons geselecteerde A-merk fabrikanten en onze gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers creëren wij in samenspraak met u de perfecte basis voor uw kantoorautomatisering. We gaan graag met u aan de slag.

Neem contact op

Partners

Onze partners voor infrastructuur producten zijn o.a.:

Hewlett Packard

Cisco Meraki

Cisco

Dell

Maak een afspraak

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266