Microsoft Dynamics 365Neem contact op

Dynamics NAV/Business Central Portal

Eindelijk is er een online oplossing die ondernemers een stap verder helpt en de beperkingen van algemene boekhoudsoftware doorbreekt. Dynamics 365 Business Central is een alles-in-een systeem voor uw bedrijfsvoering dat eenvoudig is in gebruik en makkelijk kan worden aangepast aan uw bedrijfsprocessen.

Met Dynamics Business Central is een volledig cloud based oplossing waar u een vast bedrag per maand voor betaalt. Met Dynamics 365 Business Central kunt u veilig en effectief samenwerken in de cloud op de volgende gebieden:

Financial Management en Accounting

Customer Relationship Management

Project Management

Supply Chain Management

Sales, Marketing en Service Management

Manufacturing Solutions

Human Resource Management

Afbeeldingsresultaat voor dynamics Business central

Business Central is vanzelfsprekend erg goed geïntegreerd met andere Microsoft Cloud oplossingen zoals Office 365 of Dynamics 365 CRM en toegankelijk vanaf elk device via daarvoor gratis ontwikkelde apps. Ook kan Business Central worden uitgebreid met branchespecifieke modules en worden gecombineerd met intelligente en gebruiksvriendelijke tools zoals PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.

Zoekt u een oplossing die met uw succes mee kan groeien? Microsoft Dynamics 365 Business Central integreert alle gereedschappen die een moderne organisatie nodig heeft en voegt daar praktische uitbreidingen aan toe. Probeer nu een maand gratis en overtuig uzelf van de mogelijkheden van dit systeem.

Afhankelijk van uw bedrijfsproces is Business Central in 2 varianten beschikbaar: Essentials en Primium. Laat u informeren welke variant voor u het meest geschikt is.

Maak een afspraak

Meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

Maak een afspraak!

Wilt u inventariseren hoe u uw eigen bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. We laten ons graag door u uitnodigen om u alles te vertellen over de mogelijkheden van Swyx.

Of bel 088 23 36 266