Business Consultant (Dynamics BC)

Wat ga je doen

Als consultant adviseer en begeleid je klanten bij de migratie, de implementatie en het gebruik van de door ons geleverde systemen. Je werkt intensief met de klant samen om business vraagstukken aan te pakken.

Je zet verzoeken van je klant voor een bepaalde functionaliteit om naar een resultaat waar jullie beiden trots op zijn. Om dat te realiseren schakel je in een klein team één op één met de klant, de ontwikkelaar en je collega consultants.

Wat zoeken wij

Een gemotiveerde consultant die minimaal op HBO-niveau denkt en werkt en graag meedenkt met de klant. Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als business consultant is een vereiste en kennis van Dynamics Business Central een pré. De vertaalslag van bedrijfsprocessen naar softwareoplossingen gaat je gemakkelijk af. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je past goed in ons team van gedreven programmeurs en consultants met een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij

Een ambitieuze, professionele werkomgeving met gemotiveerde, goed opgeleide collega’s in een compacte organisatie waar plezier in het werk een belangrijke factor is. We bieden je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen middels coaching, opleiding en training. Maar ook ruimte in de vorm van tijd. Tijd om “je eigen ding” te doen. Datgene waarvan jij vindt dat het toegevoegde waarde heeft. Verras ons!

Vanzelfsprekend horen daar een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij, waaronder een auto van de zaak.

Wie zijn wij

Adfocom richt zich als leverancier en dienstverlener van IT totaaloplossingen onder andere op het realiseren van projecten gebaseerd op Microsoft Dynamics Business Central, aangevuld met webapplicaties zoals webshops, webportalen en scanapplicaties.

Wij hebben ons met MS Dynamics Business Central Greenline gespecialiseerd in het automatiseren van Bloemen- en Plantenhandelaren. Daarnaast realiseren wij diverse software projecten in verschillende branches, waarbij altijd Microsoft Dynamics BC centraal staat.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Meer informatie en reageren

Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan je directe sollicitatie met motivatie en CV naar Adfocom Software B.V.
t.a.v. Dhr. J. Kersten, via e-mail [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.