Junior Business Consultant

Wat ga je doen

Als beginnend consultant adviseer en begeleid je, samen met een senior collega, klanten bij de migratie, de implementatie en het gebruik van de door ons geleverde systemen. Je werkt intensief met je klant en je collega’s samen om business vraagstukken aan te pakken. Je zet verzoeken van de klant voor een bepaalde functionaliteit om naar een resultaat waar zowel jij als de klant trots op zijn. Om dat te realiseren schakel je in een klein team één op één met de klant, de ontwikkelaar en je collega consultants.

Wat zoeken wij

Een gemotiveerde collega die op HBO-niveau denkt en werkt en graag meedenkt met de klant. Enige werkervaring als business consultant en kennis van Dynamics Business Central zijn absolute pré’s.
De vertaalslag van bedrijfsprocessen naar softwareoplossingen spreekt je aan. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je past goed in ons team van gedreven ontwikkelaars en consultants met een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij

Een ambitieuze, professionele werkomgeving met gemotiveerde, goed opgeleide collega’s in een compacte organisatie waar plezier in het werk een belangrijke factor is. We bieden je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen middels coaching, opleiding en training. Maar ook ruimte in de vorm van tijd. Tijd om “je eigen ding” te doen. Datgene waarvan jij vindt dat het toegevoegde waarde heeft. Verras ons!
Vanzelfsprekend horen daar een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij, waaronder een auto van de zaak.

Wie zijn wij

Adfocom richt zich als leverancier en dienstverlener van IT totaaloplossingen onder andere op het realiseren van projecten gebaseerd op Microsoft Dynamics Business Central, aangevuld met Webapplicaties, zoals webshops, webportalen en scanapplicaties.
Wij hebben ons met MS Dynamics Business Central Greenline gespecialiseerd in het automatiseren van Bloemen- en Planten expediteurs. Daarnaast realiseren wij diverse software projecten in verschillende branches, waarbij altijd Microsoft Dynamics Business Central centraal staat.

Meer informatie en reageren

Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan je directe sollicitatie met motivatie en CV naar Adfocom Automatisering B.V. t.a.v. mw. Karen Schalkwijk, via e-mail
[email protected]

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.