Adfocom klant

Fusion Electronics BV, gevestigd in Houten, is onderdeel van de wereldwijd opererende Fullwood Packo Group. Binnen de FP Group is Fusion Electronics het kenniscentrum op het gebied van automatisering voor vee toepassingen.

De activiteiten van Fusion Electronics BV omvatten de ontwikkeling, productie, marketing en distributie van geautomatiseerde oplossingen gericht op het rendabel maken van de veehouderij. Via het distributienetwerk opereert men in meer dan 50 landen. De sleutel tot het succes is de integratie van een breed scala van sensortechnologieën zoals identificatie van dieren en melk component analyses. Dit alles gericht op de ondersteuning van de moderne veehouder in de huidige snel bewegende en uitdagende zakelijke omgeving.

Fusion is zelf niet onbekend met techniek en automatisering. Toen jaren geleden Adfocom gevraagd werd om het beheer van de interne ICT van Fusion Electronics op zich te nemen leek de lat hoog te liggen. Maar naar nu blijkt voor Adfocom niet te hoog. Aanvullend op de eigen aanwezige ICT kennis binnen Fusion voert Adfocom beheer over het serverpark en de VoIP centrale. Deze worden 7/24 uur gemonitord door Adfocom. Naast beheer wordt er ook meegedacht in nieuwe mogelijkheden voor de toekomst of zoals recentelijk hulp geboden in planning en uitvoering van de verhuizing.

Fusion Electronics