Nationaal Publiciteitsbureau NPB is de grootste en meest ervaren exploitant van lichtmastreclame in Nederland. Met meer dan 4.500 klanten, waarvan 75 nationaal en internationaal opererende bedrijven, vullen ze gezamenlijk meer dan 25.000 reclamevlakken in Nederland. NPB opereert landelijk en acteert regionaal, door een uitgebreide verkoop buitendienst met kennis van zowel de nationale als de lokale markt.

De relatie tussen NPB en Adfocom Automatisering is ontstaan uit de reeds bestaande relatie met onze zuster organisatie Adfocom Software die voor NPB Microsoft Dynamics NAV onderhoudt. De voormalige opzet bestaande uit enkele losstaande servers t.b.v. database, file- en e-mail services is door ons omgezet naar een rack oplossing met servers.

Eind 2011 is er een kantoor locatie op afstand bijgekomen. De services van deze locatie zijn volledig geïntegreerd binnen het bestaande serverpark in Haarlem. Tussen de locaties ligt een WAN gecreëerd met Cisco site-to-site VPN tunnel over internet. Diensten voor deze locatie en voor thuisgebruikers worden ontsloten door middel van Citrix. De aard van het bedrijf maakt dat er ook regelmatig buiten kantoortijden op het systeem gewerkt wordt. NPB heeft een 24/7 storingsdienst overeenkomst afgesloten zodat ook buiten kantoortijden in voorkomende gevallen een beroep kan worden gedaan op adequate support.

NPB