Software Developer

Wat wordt jouw rol in ons team

In het team van developers en functionele consultants ben je medeverantwoordelijk voor de technische realisatie van de door de klant gewenste oplossing.

  • Je ontwikkelt nieuwe applicaties en/of breid bestaande uit. Je bent vanaf het begin bij trajecten betrokken. Je adviseert op basis van jouw kennis en levert het eindresultaat op.
  • Je werkt met technologieën als C#, .Net, ASP.NET, .NET Core, CFML (Coldfusion/Lucee), HTML, Javascript, CSS, MS SQL Server.
  • Je krijgt de kans om kennis op te doen van Microsoft Dynamics Business Central om daarin specifiek maatwerk te ontwikkelen.
  • Je wordt aangemoedigd om nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied te volgen en daarover te sparren met collega’s, om zo onze klanten te helpen met de modernste technieken.

Wat bieden wij

Een ambitieuze, professionele werkomgeving met gemotiveerde, goed opgeleide collega’s in een compacte organisatie waar plezier in het werk een belangrijke factor is. Wij brengen enthousiaste, ondernemende mensen samen en bieden de ruimte om je eigen ambities waar te maken. Je krijgt de vrijheid om je carrière een extra impuls te geven door je kennis te combineren met die van experts op het gebied van onder meer Dynamics NAV / Business Central en diverse in eigen beheer ontwikkelde (web)applicaties.

Binnen Adfocom krijgt iedereen de kans zichzelf te ontplooien, door middel van bijvoorbeeld opleidingen/trainingen. Ook worden de beste tools en hardware beschikbaar gesteld, zodat jij je werk goed kunt uitvoeren. Vanzelfsprekend horen een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden er standaard bij.

Wat vragen wij van jou

  • HBO/WO werk en denkniveau, bij voorkeur een exacte/ ICT achtergrond;
  • Relevante werkervaring als developer en de motivatie om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Ervaring met actuele ontwikkelmethodieken, zoals C# / .NET (Core) en MS SQL server;
  • Ervaring op het gebied van Coldfusion / Lucee is een pré;
  • Ervaring op het gebied van Webservices, (REST)-API e.d. is een pré;
  • De ambitie om je kennis te verbreden op het gebied van Microsoft Dynamics Business Central.

Wie zijn wij

Adfocom richt zich als leverancier en dienstverlener van IT totaaloplossingen onder andere op het realiseren van projecten gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV/Business Central, aangevuld met Webapplicaties, zoals een Internetbestelsysteem, Webportalen of bijvoorbeeld een op barcode gebaseerde Scanapplicatie. Wij hebben ons met Dynamics Business Central – Greenline gespecialiseerd in het automatiseren van Bloemen- en Planten expediteurs. Daarnaast realiseren wij diverse software projecten in verschillende branches, waarbij altijd Dynamics Business Central centraal staat.

Meer informatie en reageren

Ben je enthousiast over de vacature, hebben we je nieuwsgierigheid gewerkt of heb je vragen? Kom gerust eens langs voor een bakje koffie of bel ons.
Of stuur je directe sollicitatie met motivatie en CV naar Adfocom Automatisering B.V. t.a.v. mw. Karen Schalkwijk, via e-mail [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van de vacature is niet gewenst.