Softwareontwikkelaar

Wat ga je doen

Als softwareontwikkelaar ga je aan de slag met .Net, C# en ASP.net. In het team van ontwikkelaars en functionele consultants ben je verantwoordelijk voor de technische realisatie van de door de klant gewenste oplossing. Je bent ook in staat om het team te adviseren op basis van jouw technische kennis. Je bedenkt, ontwikkelt, test, documenteert en levert het eindresultaat op aan de consultant dan wel de klant.
Als vanzelfsprekend geven we je ook de tijd de ontwikkelingen in je vakgebied op de voet te volgen en denk je graag mee over nieuwe toepassingen en kansen voor onze klanten.

Wat zoeken wij

Een ontwikkelaar die minimaal op HBO-niveau denkt en werkt, met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in .Net en programmeertalen zoals bijvoorbeeld ASP.net / C# etc. Motivatie om Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) te gaan beheersen dan wel enige werkervaring hierin is een pré.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je past goed in ons team van gedreven ontwikkelaars en consultants met een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij

Een ambitieuze, professionele werkomgeving met gemotiveerde, goed opgeleide collega’s met brede kennis en ervaring, in een compacte organisatie waar plezier in het werk een belangrijke factor is. We bieden je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen middels coaching, opleiding en training.
Maar ook ruimte in de vorm van tijd. Tijd om te experimenteren met nieuwe technieken en producten. Ontwikkelingen waarvan jij denkt dat ze toegevoegde waarde hebben. Verras ons! Natuurlijk horen daar een goed, marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Wie zijn wij

Adfocom richt zich als leverancier en dienstverlener van IT totaaloplossingen onder andere op het realiseren van projecten gebaseerd op Microsoft Dynamics Business Central, aangevuld met webapplicaties zoals webshops, webportalen en scanapplicaties.
Wij hebben ons met MS Dynamics Business Central Greenline gespecialiseerd in het automatiseren van Bloemen- en Plantenhandelaren. Daarnaast realiseren wij diverse software projecten in verschillende branches, waarbij altijd Microsoft Dynamics BC centraal staat.

Meer informatie en reageren

Ben je enthousiast over de vacature? Kijk voor meer informatie op onze website www.adfocom.nl of
stuur je directe sollicitatie met motivatie en CV naar Adfocom Software B.V.
t.a.v. Dhr. J. Kersten, via e-mail [email protected]


Acquisitie naar aanleiding van de vacature is niet gewenst.