“Het is een partij die doet wat ze beloven”

Vlasman-logo

Tijs de Lint is verantwoordelijk voor IT en financiën bij Vlasman Sloopwerken, een toonaangevend bedrijf in de sloopwereld, asbest- en bodemsanering. “We zijn daarin een van de grootste bedrijven van Nederland, met een hoge graad van automatisering. Onze mensen in het veld zijn uitgerust met iPads, voorzien van zelfgemaakte applicatie op basis van Microsoft Power Apps. In grote bedrijven noemen ze mij waarschijnlijk financieel directeur, voor de jongens buiten ben ik de boekhouder.

Tijs “Sinds een jaar of drie zijn we weer klant bij Adfocom. Onze gezamenlijke historie voert verder terug, naar

 het begin van mijn carrière bij Vlasman, 20 jaar geleden. Toen waren we ook al klant, maar we stapten over naar een systeem van een andere partij. Die werd echter zo groot, onoverzichtelijk en bureaucratisch, dat we een paar jaar geleden de overstap terug hebben gemaakt. Heel toevallig belde Adfocom mij om weer eens een kopje koffie te doen. Zo zijn we opnieuw met elkaar in contact gekomen.”

“Adfocom beheert voor ons de werkplekken en host onze servers die nu nog in een datacenter staan. Die worden uitgefaseerd zodat we de overstap naar de cloud in een Office 365-omgeving kunnen maken. Zij regelen de hele cloudtransitie voor ons. Dat is maatwerk en daar zijn ze erg sterk in. Ze zorgen ervoor dat onze firewall klopt, dat de switches goed werken en regelen de Microsoft-abonnementen. Op dit moment wordt gewerkt aan het automatisch uitrollen van laptops en iPads voor nieuwe medewerkers. Zij zorgen ervoor dat we geen omkijken hebben naar werkplekken. Het is een partij die doet wat ze beloven!”

“Daarnaast spreekt hun persoonlijke benadering mij erg aan. Ze zijn net zo pragmatisch als wij. Het werk moet eerst geklaard worden en als er problemen zijn, dan lossen we die samen op. Zo zitten wij in elkaar en Adfocom ook! Overigens ga ik per 1 augustus met vroegpensioen. Mijn opvolger laat ik met een gerust hart in een door Adfocom gespreid bed achter.”