Eindelijk: alles WiFi

Om het goede voorbeeld te geven zijn bij Adfocom alle touwtjes de deur uit. Alle werkplekken zijn nu WiFi. Behalve dat het leuk en handig is hebben we er een extra reden voor. Te vaak werden we bij klanten geconfronteerd met issues die aan Wifi werden toegeschreven. Zelden was dit terecht, een goed aangemeten WiFi netwerk is snel, veilig en betrouwbaar. Om hierin  het goede voorbeeld te geven zijn we, ondanks de wel  4 fysieke aansluitingen per werkplek, helemaal over op WiFi.

Extra aandacht gaven we aan het inloggen op het draadloos netwerk. Niet meer apart inloggen op de WiFi verbinding maar direct op de Active Directory van het netwerk.  Dit maakt beheer en beveiliging van het netwerk veel eenduidiger. Wim legt het verder uit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *