PowerBI Pizza sessie met collega’s

PowerBI pizza sessie met collega’s

Een presentatieruimte vol. Niet vanwege de pizza’s, al waren die erg lekker. De echte reden was de interesse voor PowerBI. Met een behoorlijke vaste regelmaat belichten we een diversiteit aan producten uit het dagelijkse werk. Zo was dit keer PowerBI aan de beurt. De opkomst is wederom hoog, maar nu zat de ruimte toch echt wel vol.

De PowerBI mannen hadden een cursus van 2,5 uur in elkaar gezet. Maar goed dat deze bestemd was voor ICT’ers. Het ging in sneltrein vaart, maar dat maakte het des te interessanter. Geeft ook aan hoe sterk het product is. Want in 2,5 uur van Excel, naar draaitabel, naar PowerBI met een fraaie layout is indrukwekkend. Er was zelfs nog ruimte voor een toefje PowerQuery en SQL te koppelen.

Kijk ook eens op de PowerBI pagina op de Adfocom website. Of lees de blog van collega Wilco die de telefonie inzichtelijk heeft gemaakt met PowerBI.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.