Swyx2All persoonlijke gespreksopname

Er zijn veel situaties denkbaar waarbij het opname van telefoongesprekken wenselijk is. Gesprekken zijn het waard om:

  • nog eens terug te kunnen luisteren
  • te delen met de gesprekspartner vanwege de gemaakte mondelinge afspraken
  • na een conferentie gesprek met meerdere gesprekspartners ook de vastlegging van het gesprek te delen
  • voor support en trainingsdoeleinden in te zetten

Er zijn zelfs bedrijven en branches waar gespreksopname een een vereiste is. Al met al een vaak gewenste functionaliteit die binnen Swyx aanwezig is maar niet altijd even makkelijk voor iedereen even toegankelijk is.

Swyx2All persoonlijke gespreksopname maakt het mogelijk dat gesprekken naar wens automatisch opgenomen worden en in een toegankelijke gebruikers interface beschikbaar gesteld worden. Vandaar uit kan het gesprek teruggeluisterd worden, gedownload worden en eventueel als MP4 audiobestand gedeeld worden met anderen.

 

Fervente Swyx gebruikers en beheerders kennen de ontwikkelingen van de diverse Swyx2All modules. Nieuw is dat deze vanaf heden gratis zijn. Hou de komende weken dit blog in de gaten. Ik zal één voor één de basis varianten bespreken. Elke basis variant kent meerdere smaken. Ideeën voor nieuwe functionaliteit? Ze zijn van harte welkom! Kan je niet zo lang wachten? Ben je nieuwsgierig naar al onze Swyx2All modules? Neem dan contact op via: verkoop@adfocom.nl of bel: +31172434321.