Herinstallatie Dell Poweredge R620 server of gelijkwaardig model

DellLifecycleController1 DellLifecycleController2

Vandaag moest er een Dell Poweredge server opnieuw worden geïnstalleerd, soms komen ze al pre-installed maar soms moet je het zelf doen. Aangezien ik het zelf al langere tijd niet gedaan had begon mijn jacht naar de “Dell Installation and Server Management” dvd, echter is deze vervangen door de “Dell System Build and Update Utility SBUU” kwam ik na lang zoeken achter maar ook dit is niet wat je zoekt. Vervolgens maar DELL Support gebeld en de man wist niet direct het antwoord maar kwam terug met de oplossing. Dit is vervangen door de “Dell Lifecycle Controller”. Deze dien je te starten door de server opnieuw op te starten en te kiezen voor F10. De rest spreekt voor zich.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.