De Adfocom Microsoft Azure Experts! – Een opfriscursus op het gebied van Microsoft Azure.

We zijn het nu officieel, Microsoft Azure Experts! Adfocom gebruikt Microsoft Azure echter al enkele jaren en dat is uiteraard niet zonder de vereiste kennis. Desondanks was het weer eens tijd om naar de laatste ontwikkelingen op dit gebied te kijken. Niet alleen vanuit de techniek, maar ook de stappen ervoor, commercieel, distributie visie etc. en of deze aansluit op de visie van Microsoft zelf.

Al snel bleek dat we toch wel erg diep in de materie zitten, zeker gezien we zowel kleine als grote omgevingen hierop draaien, maar ook specifieke componenten in hybride mode gebruiken, daar waar anderen nog zoekende zijn hoe en waar Azure in te passen.

In een dergelijke sessie krijg je de vraag, waar staan we, waar staan anderen en wat biedt Microsoft Azure wat ons ontgaan is. Gelukkig bleek dat laatste mee te vallen en zodoende kreeg collega David de vraag of hij wat dingen kon laten zien waar de trainer nog geen kans voor had gezien te ontdekken.:

Collega David aan het woord op de training

Echter blijkt maar weer des te meer dat de techniek en passie om de beste oplossing voor de klant op nr.1 staat. We blijven het op onze manier inzetten daar waar het bij de klant het beste past. Overweegt u om Microsoft Azure in te zetten? Laat ons u adviseren, we doen het graag!

Daarbij pakken we het hele scala aan mogelijkheden, inclusief Microsoft Azure, we willen immers allemaal de best passende oplossing.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *