Status panel Swyxware 2011 kwijt?

Op de installatie DVD van zowel SwyxWare 2011 als 2011r2 ontbreekt de status panel tool:

Swyxware status panel 2011r2De reden hiervoor is dat Swyx nog geen nieuwere versie van het status panel heeft geprogrammeerd, uiteraard is dit wel in ontwikkeling. De status panel van versie 7 werkt echter uitstekend met Swyxware 2011 en Swyxware 2011r2. Natuurlijk dienen we dan nog wel rekening te houden met de DCOM settings maar dat is prima gedocumenteerd in de readme die bij de download te vinden is van het Swyx Knowledgebase artikel kb4359: http://www.swyx.com/support/knowledge-base/article-details.html?tx_swyxkbase_pi1[kbid]=kb4359

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *