Microsoft Office 365, iets voor u?

Microsoft Office 365 voor professionals en kleine bedrijven is een abonnementsservice waarbij vertrouwde Microsoft Office desktoptoepassingen aangeboden worden vanuit de Cloud. Deze toepassingen worden gecombineerd met een set webtoepassingen die eenvoudig zijn in gebruik, die werken met uw bestaande hardware en die worden gekenmerkt door de strikte beveiliging, betrouwbaarheid en controle die nodig zijn om een bedrijf te runnen.

De eerste stap richting Cloud computing is dat bedrijven over stappen voor hun E-mail en agenda toepassing. Office 365 biedt u een vertrouwde gebruikersomgeving waarbij u op elk moment en vanuit vrijwel iedere locatie toegang heeft tot e-mail, agenda’s en contactpersonen. Dit is mogelijk vanaf desktops, laptops en mobiele apparaten.

U kunt bijna overal werken en automatisch beschikken over bijgewerkte e-mail, agendavermeldingen en contactpersonen op de apparaten die u het meest gebruikt, zoals pc’s, Mac-computers, iPhones, Android-telefoons, BlackBerry-telefoons**, Windows Mobile en Windows Phones.

Wij komen graag bij u langs om te bespreken of Office 365 ook voor u de ideale oplossing is voor uw mail en agenda. Wij kunnen u dan ook laten zien wat Office 365 nog meer te bieden heeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *