Adfocom hosted e-mail filtering oplossing naar een vernieuwd platform

hosted-mailfiltering

 

Afgelopen is ons cloud platform voor onze cloud e-mail filtering dienst uitgebreid en vervangen. Op basis van een wereldwijd merk draaien wij een filtering oplossing welke voorziet in alle varianten van e-mail filtering zoals vandaag de dag gewenst is. Anti-X, reputatie, patronen en wereldwijde reputatie.

Dit tot genoegen van onze klanten! Na een overstap naar ons cloud platform heeft zelden een klant een vraag welke in een aanpassing resulteert binnen onze cloud dienst. Uiteraard is dit geen probleem maar de basis is dermate solide dat deze optimaal is voor vrijwel iedere klant.

echter met de aansluiting van meer en meer klanten was er behoefte aan een grotere en zwaardere cloud. De cloud is afgelopen week uitgebreid en met succes, er is niet één melding binnengekomen op onze servicedesk en er is geen vertraging geweest in het e-mail verkeer.

De dienst beperkt zich niet alleen tot uitgaande e-mail, mocht u via uw provider wensen hebben op het gebied van het versturen van mailings, bent u “blacklisted” of wilt u zeker weten dat u alleen legitieme e-mail verstuurd dan is behoort uitgaande e-mail via dit platform tot de mogelijkheden.

Wenst u hier ook gebruik van te maken dan wel meer informatie te willen, neem dan contact op met ons verkoop team op 0172-434321 of 088-adfocom

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *