Antwoordapparaat / nachtstand

Soms kunnen complexere zaken in het leven ook gewoon makkelijk zijn als er maar flexibele oplossingen voorhanden zijn. Nooit geweten dat antwoordapparaat functionaliteit zo verschillend kunnen worden ingevuld. Maar in de werkelijkheid is bijna nergens het ene antwoordapparaat gelijk aan het andere als je de wensen van de gebruiker ook daadwerkelijk wilt verwezenlijken. Gelukkig heeft Swyx Extended Call Routing. Gelukkig worden gemaakte oplossingen in Swyx ook gedeeld.

Zo hebben we van de week in een installatie dankbaar gebruik gemaakt van How to setup a night service (simple on/off switch) ooit ontstaan tijdens een training van Tom Wellige.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *