Maak werken makkelijker met Cloud Computing

Door middel van Cloud computing stellen wij via internet hardware, software en data ter beschikking. De Cloud staat voor het internet en die delen en acties van de applicatie die niet op de machine van de gebruiker plaatsvinden. De details van de informatietechnologische infrastructuur worden aan het oog onttrokken. U beschikt over een in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele “eigen” infrastructuur.

Al naar gelang uw keuze hoeft u als klant geen eigenaar te zijn van uw ICT omgeving. Op deze wijze bespaart u de kosten voor het aanschaffen van software en hardware.

Onze op Cloud computing gebaseerde dienstverlening is via een webbrowser benaderbaar. Er zijn dus veel denkbare —operating system onafhankelijke— werkstations en tablet pc’s geschikt om van de geboden diensten gebruik te maken.  Als klant betaalt u per maand een bedrag voor het gebruik van de diensten, de opslag en de applicaties.
Het is ook mogelijk om uw eigen apparatuur in ons data center te plaatsen.

Kortom de Cloud biedt vele mogelijkheden. De mate van toepassing hangt af van de complexiteit van uw omgeving. Voor meer informatie kunt u terecht op onze Cloud pagina of neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek om samen tot de juiste keuze te komen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *