Adfocom datacenter merkt niets van stroomstoring

Vrijdag 27 maart werd vrijwel geheel Noord-Holland getroffen door een grote stroomstoring. Het Adfocom datacenter waarvan de apparatuur in Haarlem staat,  gaf geen krimp. Noodstroomvoorziening en alle verbindingen  bleken bestand tegen deze stroomuitval. Technisch gesproken hebben we niets van de stroomstoring gemerkt. De verhuizing van ons datacenter vorig jaar blijkt een goede keuze te zijn.

Bij zo’n stroomstoring zijn er natuurlijk ook de locale installaties bij klanten. Die hebben meestal geen aggregaat  en houden het in dit geval op accu’s niet lang genoeg vol. Achteraf mogen we zeggen dat ook deze systemen zich uitstekend gehouden hebben. De herstart na de storing leidde bij geen van onze klanten tot problemen. Gezien de complexiteit van sommige van onze klantsystemen mogen we daar best trots op zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *