Grafische Script Editor (GSE)

Vandaag wilde ik het eens hebben over het misschien meest krachtige en geprezen onderdeel van Swyx: de Grafische Script Editor.
De kracht van dit onderdeel in Swyx is dat we van binnenuit met Visual Basic Scripting invloed op de werking van de centrale kunnen uitoefenen. Ook als je geen VBScript beheerst kun je dat nog steeds doen met behulp van de in Swyx aanwezige Graphical Script Editor. Eerder genoemde oplossingen van wachtrijen en mogelijkheden zijn daar ook grotendeels op gebaseerd. Maar ook complete applicatie aansturingen, database koppelingen met third-party software etc. worden gebouwd met dit onderdeel. Ongetwijfeld zal ik in de toekomst nog vaak oplossingen bespreken op dit blog die dankzij dit krachtige onderdeel geboden konden worden.

Uitgebreide Grafische Script editor

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *