SwyxIt! Web extension

Een van mijn vele favoriete mogelijkheden die de SwyxIt! client biedt is SwyxIt! Web extension. Een Internet Explorer in je telefoonapplicatie. Dat biedt ongekende mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij elk inkomende extern gesprek wordt automatisch maps.google.com binnen een gedeelte van de telefoon applicatie geladen op basis van het telefoonnummer van de beller. Resultaat locatie en uitgebreide informatie over de beller. Met een beetje fantasie zijn er natuurlijk allerlei interessante informatie sites te koppelen. Of denk eens aan een eigen web based applicatie, het starten van een script dat allerhande zaken uitvoert, of het starten van de webpagina van de video webserver met de videofeed van de voordeur. Afijn, zoals ik al zei een van mijn vele favoriete mogelijkheden die de SwyxIt! client biedt.

SwyxIt! client met web extension

SwyxIt! client met web extension

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *