Straalverbinding tussen 2 locaties? Tijdelijk een koppeling op basis van huur-apparatuur?

download-straalverbinding

Het koppelen van locaties kan op meerdere manieren geschiedden, dit zij via vaste bekabeling (doormiddel van Glasvezel) of via een speciaal koper netwerk (IP-VPN, eigen koper verbinding, let wel op de galvanische scheiding) dan wel via een straalverbinding of een satelliet. Dit laatste is over het algemeen niet interessant i.v.m. de hoge “latency” (denk aan een vertraging in een VoIP gesprek of het na-ijlen van tekst binnen een terminal server verbinding wanneer u aan het typen bent).

Niet altijd zijn de bovengenoemde mogelijkheden tot uw beschikking en zeker niet “per direct”. Wij kunnen met trots melden dat we al meerdere straalverbindingen in ons beheer hebben en ook zelf hebben opgeleverd.

Doormiddel van een standaard configuratie kunnen we een enkele, of meerdere parallelle, straalverbindingen naast elkaar opleveren om de gewenste snelheid te behalen. Uiteraard is een vrij “vrij zicht” hierbij benodigd. Recentelijk kwam daar nog het voorbeeld bij dat een klant eerder dan gepland de nieuwe locatie aan de overkant van de weg in gebruik wilde nemen. Met behulp van onze apparatuur op voorraad konden we direct een oplossing bieden op basis van huur apparatuur vooruitlopend op de definitieve oplossing. De afbeelding bovenaan dit artikel is een screenshot van een download over deze verbinding.

Kortom, weet Adfocom ook voor dergelijke (nood)oplossingen te vinden. Wij vullen ze graag voor u in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *