Swyxware 2013 nieuwe functionaliteit CTI+

Vers van de pers, en omdat een Swyxoholic nu eenmaal gek is op nieuwe Swyx features voor het gemak zo goed als letterlijk de blog overgenomen van Tom’s blog op het Swyxforum:

Swyxware 2013 CTI+: Koppel je SwyxIt! met een ander SwyxIt! of Swyxphone maar ook praktisch elk ander telefoontoestel, Dect, GSM, Smartphone, vaste lijn of wat dan ook. Elke telefoon die jij wilt gebruiken om te bellen kun je aan SwyxIt! koppelen met CTI+.

 Waar is dit handig voor?

Stel je bent in een hotel met een internet verbinding met weinig bandbreedte. Je kunt net aan je VPN en Citrix/Terminal desktop starten maar bellen over die verbinding hoeven we niet eens te proberen. Open dan je SwyxIt! binnen de Citrix/Terminal sessie zodat je de handige integratie features van SwyxIt! met je eigen applicaties met contactpersoon informatie kunt gebruiken, en van daar uit ook kunt bellen. Zodra je de bel opdracht geeft zal je telefoon overgaan, direct daarna wordt je relatie gebeld en beiden worden aan elkaar verbonden.

Hoe kun je elke willekeurige telefoon koppelen aan SwyxIt!

Simpel:

Windows-Live-Writer-SwyxWAre-2013CTI_1047B-cti

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Koppel met elk apparaat waarmee je op dat moment bent ingelogd in Swyx (inclusief je DECT toestel) of een willekeurig telefoonnummer op behorend bij het toestel dat je wilt koppelen. Dat is alles.

En aangezien Tom belooft vanaf de Cebit meer nieuws te delen over nieuwe features van SwyxWare 2013 vermoed ik dat ik de komende dagen meer blogpost’s van hem ga rebloggen!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] De mooiste nieuwe feature van SwyxWare 2013 is ongetwijfeld CTI+, reeds eerder blogde ik hier al over: http://swyxoholic.nl/2013/03/07/swyxware-2013-nieuwe-functionaliteit-cti/. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *