Swyx VoIP op Android

Alle credits aan Mirjam Baumberger, maar nu ook Swyx op Android mogelijk:

Terwijl de iPhone de smartphone “to have” van dit moment is, zijn in de tussentijd een aantal sterke concurrenten aan de horizon verschenen: http://www.nu.nl/internet/2331048/android-nog-jaar-tweede-plek.html

Swyx WebAccess wordt geleverd als een webapplicatie en kan worden gebruikt op Android. Hiermee kun je zowel het openbaar als het persoonlijk telefoonboek raadplegen. Onderweg, kan door middel van een dataverbinding, bijgehouden worden wat de status informatie van collega’s is en hun direct bellen vanuit de applicatie. Verder kan is toegang tot het gesprekslogboek en de redial lijst mogelijk en zelfs het instellen en configureren van de doorschakel instellingen kan gedaan worden.

Gedetailleerde installatie instructies voor Swyx WebAccess kunnen worden gevonden in de SwyxWare Administration manual page 397, App. K: Swyx WebAccess.

En zoals Mirjam altijd afsluit: Happy Swyxing en een goed weekend :)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *